Postilaatikkojärjestelmät

Useasta laatikosta koostuvat postilaatikkoryhmät mahdollistavat laatikoiden asettelun siisteiksi kokonaisuuksiksi. Ne sopivat erinomaisesti monenlaisiin kohteisiin: taloyhtiöihin, kuten rivi- ja kerrostaloihin, toimistoihin, opiskelija-asuntoloihin sekä palvelutaloihin. Meiltä löydät tarpeisiisi ja tiloihisi sopivat postilaatikkojärjestelmät, jotka voidaan asentaa sekä sisälle että ulos.

Postilaatikot taloyhtiöille

Myymme ja toimitamme korkealaatuisia, kotimaisena käsityönä valmistettuja laatikoita, jotka kestävät käyttöä ja katseita vuosikymmeniä eteenpäin. Tuotteissamme näyttävä ulkoasu yhdistyy korkeaan laatuun, mikä tekee niistä suosittuja esimerkiksi taloyhtiöiden, rakennusliikkeiden ja isännöitsijöiden keskuudessa. Toimitamme postilaatikot taloyhtiöille ja muille asiakasryhmille yli 20 vuoden kokemuksella.

Toteutus kohteen mittojen mukaan

Usean laatikon postilaatikkojärjestelmät voidaan toteuttaa tarkasti kohteen yksilöllisten mittojen perusteella. Postilaatikkoryhmät ovat asennettavissa pieniinkin tiloihin kätevän muotoilunsa ansiosta. Vinomallisessa laatikossa posti jakautuu tasaisesti ja sitä on helpompi käsitellä, mikä on saanut kiitosta myös postinjakajilta.

Yli 10 postilaatikon tilauksissa voimme maalata tuotteet asiakkaan toiveiden mukaan, jolloin ne sulautuvat entistä paremmin ympäristöönsä. Esimerkiksi seinän kanssa sävy sävyyn maalatut laatikot tekevät tilasta tyylikkään ja harmonisen kokonaisuuden.

Turvalliset lukolliset postilaatikot

Kun haluat pitää postisi turvassa, valitse lukollinen postilaatikko. Lukko varmistaa sen, että vain avaimen haltijalla on pääsy laatikkoon. Samalla kirjeet ja muut lähetykset ovat varkaiden ja uteliaiden katseiden ulottumattomissa. Lukittavissa laatikkomalleissa lukko sijaitsee kannen alla, suojassa sateelta. Lukitus pitää postit kuivina ja estää kannen aukeamisen kovassakin myrskyssä. Postilaatikoiden lukot on mahdollista integroida asuntojen avaimiin (esimerkiksi Abloy), joten ylimääräiset avaimet eivät paina taskussasi tai vie tilaa laukussasi.

Ryhmittäin toimitettavat mallit

Mallistossamme on muutama laatikkomalli, joista on mahdollista muodostaa erilaisia ryhmiä. Näihin kuuluvat:

Ryhmäksi asennettavien mallien lisäksi saatavana on yksittäisiä laatikoita yksityisten asiakkaiden tarpeisiin. Lisävarusteisiimme kuuluvat myös ulkoasennusta helpottavat ja laatikoita suojaavat katokset ja telineet.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Monipuolisesta valikoimastamme löydät tarvitsemasi postilaatikkojärjestelmät, postilaatikkoryhmät taloyhtiöön, sekä yksittäiset postilaatikot. Laadimme toimivat ja kestävät ratkaisut yhteisöjen, yritysten ja yksityisten asiakkaiden tarpeisiin.  Tarjoamme nopeat ja luotettavat toimitukset postitse kaikkialle Suomeen. Ota yhteyttä ja jätä tarjouspyyntö tai kysy lisää!