Citybox postilaatikot

Päivän posti on mukava poimia laadukkaasta laatikosta. Meiltä löytyy laaja valikoima metallisia postilaatikoita, jotka sopivat sijoitettavaksi sekä sisälle että ulos. Malleissamme tyylikäs ja näyttävä ulkoasu yhdistyvät korkeaan laatuun, mikä takaa miellyttävän käyttökokemuksen sekä pitkän käyttöiän vuosiksi eteenpäin.

Metallinen postilaatikko - Citybox

Metallinen postilaatikko kestää

Valmistamme kaikki laatikot suomalaisena käsityönä yli 20 vuoden kokemuksella. Materiaalina käytämme harjattua ruostumatonta RST-terästä, joka säilyy muuttumattomana Suomen vaativissa ja vaihtelevissa sääolosuhteissa. Paahtava aurinko, piiskaava sade tai kova tuuli eivät koidu metallisen postilaatikon kohtaloksi, vaan se seisoo järkähtämättömänä paikallaan vuodenajasta toiseen.

Monipuolisesta valikoimastamme löytyy sopiva metallinen laatikko jokaiseen pihaan ja aulaan. Laatikoita on saatavana useissa eri väreissä ja malleissa, joista voit valita mieleisesi. Halutessasi voit tilata laatikkoon myös muovisen nimikilven omalla tekstillä kaiverrettuna. Nimikilpi viimeistelee tyylikkään kokonaisuuden ja varmistaa, että posti löytää perille oikealle vastaanottajalle.

Ruostetta ehkäisevät valmistustavat

Ruoste saa pinnan näyttämään nopeasti kuluneelta ja epäsiistiltä. Ajan myötä syvemmälle etenevä korroosio haurastuttaa ikävästi myös laatikon rakennetta. Kestävyyden kannalta onkin olennaista kiinnittää huomiota paitsi laatikon materiaaliin, myös valmistustapaan. Yleisen toimintavan eli hitsaamisen sijaan Cityboxin laatikot niitataan yhteen koottaessa. Tämän ansiosta Citybox-laatikot eivät ruostu edes hitsaussaumoista, toisin kuin monet muut markkinoilla olevat metalliset laatikot.

Lukollinen postilaatikko suojaa

Kun haluat pitää postisi turvassa, valitse lukollinen postilaatikko. Lukko suojaa kirjeesi uteliailta katseilta ja varmistaa sen, että vain avaimen haltijalla on pääsy laatikkoon. Lukittavissa laatikkomalleissa lukko sijaitsee kannen alla, sateelta suojassa. Lukittava kansi ei aukea kovassakaan myrskyssä, vaan posti säilyy aina kuivana laatikossa. Cityboxin lukittavat laatikot sopivat erityisen hyvin taloyhtiöiden postilaatikkojärjestelmiin, koska lukitus on mahdollista integroida asuntojen avaimiin (esim. Abloy).

Yksittäin toimitettavat mallit

Osa mallistomme tuotteista on saatavissa myös yksittäin toimitettuina. Näihin kuuluvat:

Yksittäisten laatikoiden lisäksi laajaan valikoimaamme kuuluvat ryhmälaatikot sekä postilaatikkokatokset ja -telineet.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Kun tarvitset posteille uuden laadukkaan laatikon tai useampia, meiltä löytyy aina ratkaisu. Toimitamme tuotteitamme yksityisille asiakkaille postitse kaikkialle Suomeen. Tarjoamme nopeat ja luotettavat toimitukset tarpeesi ja toiveesi mukaan. Ota siis yhteyttä ja jätä tarjouspyyntö tai kysy lisää!