Katokset ja postilaatikkotelineet

Haussa katos postilaatikolle? Etsitkö toimivaa postilaatikkojärjestelmää rivitalon tai kerrostalon yhteyteen, tai vaikkapa kylänraitille? Tai kenties oman tien päähän? Marsakari Oy:ltä löydät valinnanvaraa mitä erilaisimpien kohteiden postilaatikkoryhmien toteuttamiseen. Postilaatikkokatos suojaa postilaatikoita ja kerää ne yhteen ryhdikkääksi kokonaisuudeksi. Valmistamme kestävät postilaatikkotelineet ja suojakatokset korkealaatuisista materiaaleista, joten ne ovat varsin pitkäikäisiä satsauksia kohteeseen kuin kohteeseen.

Marsakarin postilaatikkotelineetRuostumattomalla teräksellä päällystetty postilaatikkoteline. Moduulissa on kaikki valmiina. Se on helppo ja nopea asentaa, sinun ei tarvitse muutakuin ruuvata postilaatikot kiinni ja pystyttää postilaatikkoryhmä paikoilleen.

Näyttävä postilaatikkokatos

Marsakari Oy:n katoksissa riittää valinnanvaraa. Valmistamme postilaatikon suojakatokset laadukkaasta puutavarasta ja saat ne sulautumaan kauniisti muuhun ympäristöön valitsemalla mieluisan värisävyn runkoon ja katokseen. Kattomateriaaliksi suojakatokseen voidaan valita esimerkiksi huopa tai pelti. Katoksen alla järjestyksessä olevat postilaatikot saadaan siististi asettumaan ympäristöönsä.

Postilaatikon suojakatos yhdistettynä infotauluun

Valmistamme postilaatikkotelineet aina toiveen mukaan, juuri sellaisena kuin tarve vaatii. Räätälöidyt ratkaisut mahdollistavat halutun määrän postilaatikoita ja sellaisen ilmeen kuin toiveena on. Postilaatikkokatokseen voidaan myös halutessa yhdistää ilmoitustaulu/infotaulu, jolloin sekin on suojassa, mutta herättelevän houkuttelevasti esillä.

Postilaatikko-katos ja infotaulu Citybox-V rst -postilaatikoilla
Postilaatikkokatos ja infotaulu Citybox-V rst -postilaatikoilla.

Vinomallin varma muotoilu

Valmistamamme postilaatikkotelineet ja suojakatokset soveltuvat niin vinoasentoon/vinomallisiin postilaatikoiden kuin perinteisten pystymallisten laatikoiden yhteyteen. Kun postilaatikot ovat hieman vinossa, saadaan katoksen alle mahtumaan suuri määrä postilaatikoita pieneen tilaan. Vinomallinen postilaatikko on myös ergonominen ja mahdollistaa sisällön nopean tarkastelun. Postilaatikko – telineeseen ja toteutukseen kannattaa hieman panostaa, sillä toimivasta ratkaisusta on iloa ja hyötyä varsin pitkään.

Toimitukset koko Suomeen

Marsakari Oy toimittaa korkealaatuiset postilaatikkotelineet koko Suomen alueelle. Postilaatikon suojakatos toimitetaan puuvalmiina kaikkine kiinnikkeineen. Myös terästolpat sisältyvät toimitukseen. Katos toimitetaan osina, mutta hyvät kokoamisohjeet seuraavat aina kaikkien toimituksiemme mukana. Tilaa katos postilaatikolle meiltä edullisesti! Kerro toiveesi, annamme mielellämme hyvän tarjouksen postilaatikkokatos-ratkaisuun!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Kun tarvitset postilaatikkoryhmän ja/tai uuden laadukkaan telineen tai katoksen postilaatikoille, meiltä löytyy aina ratkaisu. Tarjoamme nopeat ja luotettavat toimitukset tarpeesi ja toiveesi mukaan kaikkialle Suomeen. Ota siis yhteyttä ja jätä tarjouspyyntö tai kysy lisää!