Katokset ja postilaatikkotelineet

Haussa katos postilaatikolle? Etsitkö toimivaa postilaatikkojärjestelmää rivitalon tai kerrostalon yhteyteen, tai vaikkapa kylänraitille? Tai kenties oman tien päähän? Marsakari Oy:ltä löydät valinnanvaraa mitä erilaisimpien kohteiden postilaatikkojärjestelmien toteuttamiseen. Postilaatikon suojakatos suojaa postilaatikoita ja kerää ne yhteen ryhdikkääksi kokonaisuudeksi. Valmistamme kestävät postilaatikkotelineet ja suojakatokset korkealaatuisista materiaaleista, joten ne ovat varsin pitkäikäisiä satsauksia kohteeseen kuin kohteeseen.

Näyttävä postilaatikkokatos

Marsakari Oy:n katoksissa riittää valinnanvaraa. Valmistamme postilaatikon suojakatokset laadukkaasta puutavarasta ja saat ne sulautumaan kauniisti muuhun ympäristöön valitsemalla mieluisan värisävyn runkoon ja katokseen. Kattomateriaaliksi suojakatokseen voidaan valita esimerkiksi huopa tai pelti. Katoksen alla järjestyksessä olevat postilaatikot saadaan siististi asettumaan ympäristöönsä.

Postilaatikon suojakatos yhdistettynä infotauluun

Valmistamme postilaatikkotelineet aina toiveen mukaan, juuri sellaisena kuin tarve vaatii. Räätälöidyt ratkaisut mahdollistavat halutun määrän postilaatikoita ja sellaisen ilmeen kuin toiveena on. Katokseen voidaan myös halutessa yhdistää ilmoitustaulu/infotaulu, jolloin sekin on suojassa, mutta herättelevän houkuttelevasti esillä.

Vinomallin varma muotoilu

Valmistamamme postilaatikkotelineet ja suojakatokset soveltuvat niin vinoasentoon/vinomallisiin postilaatikoiden kuin perinteisten pystymallisten laatikoiden yhteyteen. Kun postilaatikot ovat hieman vinossa, saadaan katoksen alle mahtumaan suuri määrä postilaatikoita pieneen tilaan. Vinomallinen postilaatikko on myös ergonominen ja mahdollistaa sisällön nopean tarkastelun. Postilaatikko – telineeseen ja toteutukseen kannattaa hieman panostaa, sillä toimivasta ratkaisusta on iloa ja hyötyä varsin pitkään.

Toimitukset koko Suomeen

Marsakari Oy toimittaa korkealaatuiset postilaatikkotelineet koko Suomen alueelle. Postilaatikon suojakatos toimitetaan puuvalmiina kaikkine kiinnikkeineen. Myös terästolpat sisältyvät toimitukseen. Katos toimitetaan osina, mutta hyvät kokoamisohjeet seuraavat aina kaikkien toimituksiemme mukana. Tilaa katos postilaatikolle meiltä edullisesti! Kerro toiveesi, annamme mielellämme hyvän tarjouksen postilaatikkokatos-ratkaisuun!

 

Postilaatikko-katos ja infotaulu Citybox-V rst -postilaatikoilla
Postilaatikko-katos ja infotaulu Citybox-V rst -postilaatikoilla

 

 

 

Katos toimitetaan puuvalmiina
vaneri katossa ilman huopaa.
Myös terästolpat sisältyy
toimitukseen. Katos on osina,
mutta hyvät kokoamisohjeet
seuraavat mukana.

 

 

 

 

 

Postilaatikko-katos ja infotaulu Citymax rst -postilaatikoilla
Postilaatikko-katos ja infotaulu Citymax rst -postilaatikoilla
Katos CityMax rst laatikoilla
Katos CityMax rst laatikoilla